1:1 Coachtraject

Niet voor niets doe je wat je doet; jij wilt anderen een onvergetelijke tijd bezorgen. Alleen vergeet je jezelf wel eens. In mijn coaching werken we aan jouw mindset waardoor je met meer energie sterke keuzes kunt maken.

Ben jij leidinggevende in events, leisure of hospitality en herken jij je in het volgende:

coaching.laura.de.harder

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

The moment you start focusing on yourself, things start falling into place

Unknown

Na dit Traject

Na dit Traject

Wat houdt het coachingstraject van 3 maanden in?

1295,- euro

coachgesprek.lauradeharder

Referenties

Roy Rowinkel

Tijdens de coach sessies heerste een rustige en ongedwongen sfeer, Laura liet mij het tempo bepalen en regelmatig stiltes vallen waardoor ik aan het denken werd gezet. Ik kijk met een goed gevoel terug op het coach traject en de manier waarop Laura mij benaderde.

Roy Rowinkel

Katja Both

Laura is heel professioneel en is heel goed in je uitdagen om verder en dieper na te denken. Ze kan goed luisteren en heeft het talent om door te vragen. Ze durft vragen te stellen die anderen misschien niet durven stellen waarmee ze je zelf na laat denken en tegelijkertijd inzichten geeft. Laura is betrokken en heeft een enorme drive om jouw drive naar boven te halen. Dat doet ze zonder oordelen en op een open manier waarmee ze je helpt dicht bij jezelf te blijven. Daarbij neemt ze de tijd voor je en kun je haar altijd alles vragen. Ik raad een traject bij Laura aan als je voelt dat je klaar bent voor verandering maar niet weet hoe je het aan moet pakken!

Katja Both

Sanne Kaandorp

Laura stelt open vragen op een manier waardoor je aan het denken wordt gezet over je huidige manier van denken en benaderen van bepaalde situaties. De sessies waren altijd fijn en voelde vertrouwd, ook door het gebruik van voorbeelden zorgde Laura voor perspectief in hoe ik dingen kan benaderen en aanpakken.

Sanne Kaandorp

lauradeharder.coaching

Nog even voorstellen

Hi ik ben Laura de Harder en als mindset coach is het mijn missie om leidinggevenden – in de events, leisure en hospitality branche – te helpen om moeiteloos te leiden, waardoor ze meer rust en energie ervaren.

Na groep 7 verhuisde ik, met mijn ouders en broertjes naar Londen. Een flinke verandering waardoor mijn aanpassingsvermogen en veerkracht ontwikkelde en groeide. Dit kwam goed van pas tijdens mijn studie Leisure Management en in mijn werk in het toerisme, events en hospitality. Toch zat ik niet om mijn plek. Ik was me continu aan het bewijzen tegenover anderen en durfde niet echt naar mezelf te kijken.

In 2016 ontdekte ik dat er mensen zijn zoals ik, die beslissingen nemen vanuit gevoel en intuïtie. Vanaf toen ben ik me professioneel gaan ontwikkelen als coach en startte ik in 2020 mijn coachingpraktijk.

Tegenwoordig help ik leidinggevenden in de leisure, events en hospitality branche om moeiteloos te leiden. Ik help iemand vanuit zijn talenten en kwaliteiten te werken en zelf een vorm van leiderschap te vinden die goed bij hem of haar past. Ik voorkom dat een leidinggevende een exacte kopie wordt van iemand die hij of zij hoog heeft zitten of bewonderd. Wanneer een leider authentiek en kwetsbaar durft te zijn, zet hij een voorbeeld voor zijn team. Goed leiderschap zorgt ervoor dat een manager altijd on top of the game is, zowel op werk als privé.

Veelgestelde vragen

En dat begrijp ik want investeren in jezelf is spannend. En ik kan niet in je portemonnee kijken. Daarbij is het resultaat van een coach traject niet tastbaar. Wat kost het je wanneer je deze investering NIET doet?

Je loopt al een tijd lang veel te veel balletjes in de lucht te houden. Als leidinggevende voel je je super verantwoordelijk en je weet niet goed hoe je ervoor kunt zorgen dat dit je niet meer belemmerd. Wat kost het je als je doorgaat met wat je nu doet? Waar sta je dan over 3 jaar?

De kosten van het traject mag je ook in termijnen betalen, geen probleem – daar komen we wel uit.

10 jaar geleden werd coaching verre van geaccepteerd. Vandaag is er gelukkig al veel meer acceptatie en nog steeds hoor en voel ik regelmatig weerstand. Vraag jezelf eens af; tegenover wie voel jij je zwak?

Het zelf ombuigen van je (beperkende) overtuigingen is vrijwel onmogelijk. Jou gedachten en je ego zullen er altijd voor zorgen dat jij de weg kiest die voor jou het meest effectief en prettigst is. Als coach help ik jou je gedachten te doorbreken waardoor je in staat bent om je overtuigingen te gaan herkennen en om te buigen.

Coaching versterkt je bewustzijn, je mentale draagkracht en helpt je authentieke keuzes te maken. De stap zetten om gecoacht te worden verlangd lef en zelfvertrouwen en is in geen geval een teken van zwakte.

Ja dit is een relevante vraag, want waarom zou je mij als coach inzetten terwijl er een prima optie vanuit werk is. Deze persoon kent de organisatie, hij of zij kent jou manager en je team. Door een compleet plaatje te hebben kan je coach je goed adviseren en werken met wat er is.

En dit is juist wat ik als coach niet doe. Ik kijk naar jou en wie jij bent. Jij hebt de kennis van jouw vakgebied en ik zal je niet kunnen vertellen hoe je iets moet doen – ik onderzoek samen met jou waarom je doet wat je doet. En stel ik vragen om ervoor te zorgen dat je je bewust wordt van de keuzes die jij maakt voor jezelf en of deze keuzes je datgene opleveren wat je hoopt en wilt. Ik focus me op jouw mindset omdat jij de kennis en de kracht hebt om de keuzes te maken die jou en de organisatie dienen.

Als je echt het beste met jezelf voor hebt, kies dan voor jezelf. En vraag jezelf dan af: kies ik voor iemand die me wordt toegewezen of voor iemand die mij de ruimte geeft en mij begrijpt.

Ja dat is zeker mogelijk. Door de huidige situatie coach ik veel online. Wandelen door het bos, over het strand of door de duinen kan ook. Onderweg bespreken we situaties en inzichten die je vanuit de praktijk of de opdrachten uit het werkboek op deed.

Super dat je al bekend bent met Insights Discovery. Als ik het nog niet gezegd heb dan bij deze nogmaals; ik ben groot fan van deze tool. Je hebt al inzicht gekregen in je communicatiestijl en bent je bewust van de onderlinge verschillen tussen jou en je collega’s.

Wanneer je profiel ouder is dan 2 jaar, dan raad ik je aan opnieuw de vragenlijst in te vullen. Je voorkeuren wisselen continue, en ook al zal je dominante stijl niet snel wisselen – de balans in hoe je de kleuren inzet en toepast verschilt per dag – het is immers een momentopname wanneer je de vragenlijst invult. 

Is je profiel minder dan 2 jaar oud, dan kunnen we hier mooi mee werken en de resultaten in het rapport integreren in het coachingstraject.

Kennismaken?

Vrijblijvend een kennismaking inplannen om te kijken of dit iets voor je is? Neem contact op!

Scroll naar boven