Podcast

De voor- en nadelen van kleurentools

16 mei 2022

Misschien ken je ze wel en heb je zelfs al met een kleurentool gewerkt. Persoonlijkheidstesten die gebruik maken van kleuren zijn enorm populair, en niet zonder reden. In deze aflevering vertel ik je hoe ik de kleurentool Insights Discovery in zet in mijn coaching en trainingen en wat het jou als manager en team kan opleveren.

Deel hem!

Vond je deze podcast interessant?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
laura de harder

Over Laura de Harder

Ik ben Laura de Harder, mindset coach en trainer voor managers en teams in evenementen, leisure en hospitality. Met een positieve en enthousiaste benadering werk ik met jou samen aan een sterke mindset. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsgierigheid en het koppelen van mijn ervaring en kennis aan jouw situatie. Vanuit oprecht contact, prikkel ik en daag ik jou uit om het beste uit jezelf en elkaar te halen. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven