Podcast

Dit ben ik

9 mei 2022

Hoi ik ben Laura en in deze aflevering stel ik mezelf aan je voor. Als mindset coach vraag ik mijn klanten het hemd van het lijf en vind ik het niet meer dan normaal om jou kennis te laten maken met wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en hoe ik tot deze keuzes ben gekomen. Veel luister plezier, ik hoor graag wat je ervan vond! Liefs Laura

Deel hem!

Vond je deze podcast interessant?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
laura de harder

Over Laura de Harder

Ik ben Laura de Harder, mindset coach en trainer voor managers en teams in evenementen, leisure en hospitality. Met een positieve en enthousiaste benadering werk ik met jou samen aan een sterke mindset. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsgierigheid en het koppelen van mijn ervaring en kennis aan jouw situatie. Vanuit oprecht contact, prikkel ik en daag ik jou uit om het beste uit jezelf en elkaar te halen. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven