Podcast

Hoe krijg je een vastgelopen team in beweging?

9 mei 2022

Je team loopt niet helemaal soepeltjes, of helemaal niet. Je kunt je vinger er niet op leggen en het lijkt met de dag lastiger te worden in de samenwerking. In deze aflevering leg ik je de theorie van de Dramadriehoek uit én leer ik je hoe je deze tool in zet in om je team in beweging te krijgen. Liefs Laura

Deel hem!

Vond je deze podcast interessant?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
laura de harder

Over Laura de Harder

Ik ben Laura de Harder, mindset coach en trainer voor managers en teams in evenementen, leisure en hospitality. Met een positieve en enthousiaste benadering werk ik met jou samen aan een sterke mindset. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsgierigheid en het koppelen van mijn ervaring en kennis aan jouw situatie. Vanuit oprecht contact, prikkel ik en daag ik jou uit om het beste uit jezelf en elkaar te halen. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven