Masterclass Hart Leiderschap

He moedige leider, welkom! Deze masterclass is een introductie op Hart Leiderschap waarin ik je uitdaag alles wat je weet terug te brengen naar je hart en je lijf om vanuit daar te gaan leiden.

Wat kun je van deze Masterclass verwachten?

Referentie

Katja Both

Laura is heel professioneel en is heel goed in je uitdagen om verder en dieper na te denken. Ze kan goed luisteren en heeft het talent om door te vragen. Ze durft vragen te stellen die anderen misschien niet durven stellen waarmee ze je zelf na laat denken en tegelijkertijd inzichten geeft. Laura is betrokken en heeft een enorme drive om jouw drive naar boven te halen. Dat doet ze zonder oordelen en op een open manier waarmee ze je helpt dicht bij jezelf te blijven. Daarbij neemt ze de tijd voor je en kun je haar altijd alles vragen. Ik raad een traject bij Laura aan als je voelt dat je klaar bent voor verandering maar niet weet hoe je het aan moet pakken!

Katja Both

Waarom Hart Leiderschap

Door met je hart te leiden maak je de keuze om uit je hoofd en de ratio te stappen en vanuit je lijf en intuitie te leiden. Je hoofd wil nog wel eens informatie weglaten, zaken vervormen en generaliseren waardoor het maken van de juiste beslissing behoorlijk lastig en stressvol is. Wanneer je de tijd neemt om te voelen en op basis hiervan keuzes kan maken blijf je dichtbij jezelf en scheelt dit je enorm veel tijd en spanning.

Ik geloof dat een sterke leider aan zelfreflectie doet, zich bewust is van zijn triggers en in staat is om mensen om zich heen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Hart Leiderschap heeft alles te maken met leiden vanuit het hart en lijf. Vaak voel je al lang wat nodig is maar wanneer je hier niet naar handelt overschreeuwt je hoofd het gevoel. Vanuit ratio leiden is de manier waarop je leidt, keuzes kun je onderbouwen, resultaten kun je verantwoorden…maar gevoel onder woorden brengen is een stuk lastiger. Deze masterclass is een introductie op Hart Leiderschap en geeft je inzicht in de voordelen en de manieren waarop jij sterk en authentiek kunt leiden.

Laura de Harder

You elevate your leadership when you express your heart

Unknown

lauradeharder.coaching

Nog even voorstellen

Hi ik ben Laura de Harder en als leiderschapscoach is het mijn missie om leidinggevenden met het hart te laten leiden en vanuit deze krachtige plek hun team te verleiden hetzelfde te doen.

Vertrouwen op mijn intuïtie deed ik vrijwel nooit. Mijn hoofd overschreeuwde mijn gevoel door te beredeneren, analyseren en beargumenteren. Dit zorgde ervoor dat ik in mijn leven veel heb gevochten tegen mijzelf. Dat dit mij enorm veel energie, tijd en plezier heeft gekost is een ding wat zeker is. En het had niet gehoeven…wanneer ik ‘gewoon’ mijn hart had gevolgd.

In 2010 maakte ik de stap naar een leidinggevende rol. Ik had geen idee hoe ik hier het beste invulling aan moest geven dus ik hield mij vooral vast aan feiten. Ik leidde rationeel, stuurde aan op de taak en zorgde zo voor mooie resultaten. Maar ik raakte mijzelf kwijt, ik maakte keuzes die tegen mijn gevoel in gingen. Ik wilde het management en mijn team teveel pleasen, stond continue tussen twee vuren in voor mijn gevoel. Ik deed alles wat ik dacht dat nodig was en waar anderen behoefte aan hadden. En vergat hierbij mijzelf.

Terugkijkend leidde ik niet vanuit mijn hart. Ik leidde op een manier die ik interpreteerde als gewenst en bewezen succesvol. Mijn team kreeg Laura, maar niet de pure, 100% gemotiveerde, eerlijke en positieve versie. Ik hield mijzelf en daardoor mijn team klein. En voorkwam dat we van goede resultaten naar fantastische en mindblowing cijfers gingen.

Door mijn ervaring als leidinggevende en coach is het mijn missie om jou in jouw leidinggevende rol te inspireren en te helpen om (meer) vanuit je hart te leiden. Deze wereld heeft meer van jou nodig, meer verbinding, meer hart.

 

Ja ik doe mee!

Op 11 mei om 10:00 uur geef ik een gratis Masterclass over Hart Leiderschap. Laat hier onder je naam en e-mail adres achter zodat ik je de link kan sturen.

Ik kijk naar je uit!

Scroll naar boven