Referenties

Wat anderen zeggen

Door de sessies heb ik inzicht in mijn eigenschappen en kwaliteiten gekregen en lukt het mij beter om door een andere bril naar mijzelf en mijn acties te kijken.

Ik kwam bij Laura omdat ik meer uit mijn eigen kwaliteiten wil halen en bij het maken van beslissingen de juiste keuze wil maken. Door de sessies heb ik (weer) inzicht in mijn eigenschappen/kwaliteiten gekregen en lukt het mij beter om door een andere bril naar mijzelf en mijn acties te kijken. De frustratie die ik soms ervoer kan ik nu vermijden. Ik denk dat iedereen die zelfreflectie kan gebruiken en toe wil laten, bij Laura terecht kan. Dit om verder te komen en zaken waar je vanaf wilt kunt laten rusten of laten zijn voor wat ze zijn.

foto.martijn

Martijn Wokke

I highly recommend Laura for all these activities as she is a good listener to what the needs are and always comes up with tailor-made solutions and several options to choose. It was a fantastic experience working together with her!

I contacted Laura to find out whether she could help our Lead Links with providing practical tools in order to improve their experience with leading the teams. Laura listened very well to what we were looking for and designed a tailor-made program which included individual coaching sessions, group sessions and the Insight Discovery assessments. The Lead Links evaluated the training very efficient and practical. On a different occasion, I approached Laura to help us with a team building activity which was meant to be fun and at the same time, efficient for the Company. She made several proposals and I selected the ‘Cover Magazine’, which proved to be such an exciting and interesting exercise. We had the opportunity to envisage the Company mission and vision through images and we created the best covers. The team work was amazing and we had so much fun.

foto monica

Monica Milcoveanu

Mijn kwaliteiten en waarden heb ik weer scherp. Een echte eyeopener. Ik raad iedereen aan om zich een keer (of meerdere keren) te laten coachen.

Na het coachtraject met Laura ben ik minder onzeker over mijzelf. Ik heb nu goed voor ogen wat mijn doelen, waardes en kwaliteiten zijn. Deze inzichten brengen mij verder om de juiste keuzes te maken in zowel mijn werk- als privéleven. Het Insights Discovery rapport was bizar om te lezen. Het profiel kwam heel goed overeen met hoe ik ben. Ik heb heel veel over mijzelf geleerd al wist ik veel al wel, door het traject ben ik hier aan herinnert. Mijn kwaliteiten en waarden heb ik weer scherp. Een echte eyeopener. Ik raad iedereen aan om zich een keer (of meerdere keren) te laten coachen.

lydia zethof

Lydia Zethof

Laura is betrokken en heeft een enorme drive om jouw drive naar boven te halen. Dat doet ze zonder oordelen en op een open manier waarmee ze je helpt dicht bij jezelf te blijven.

Laura is heel professioneel en is heel goed in je uitdagen om verder en dieper na te denken. Ze kan goed luisteren en heeft het talent om door te vragen. Ze durft vragen te stellen die anderen misschien niet durven stellen waarmee ze je zelf na laat denken en tegelijkertijd inzichten geeft. Laura is betrokken en heeft een enorme drive om jouw drive naar boven te halen. Dat doet ze zonder oordelen en op een open manier waarmee ze je helpt dicht bij jezelf te blijven. Daarbij neemt ze de tijd voor je en kun je haar altijd alles vragen. Ik raad een traject bij Laura aan als je voelt dat je klaar bent voor verandering maar niet weet hoe je het aan moet pakken!

Katja Both

Katja Both

De sessies waren altijd fijn en voelde vertrouwd, ook door het gebruik van voorbeelden zorgde Laura voor perspectief in hoe ik dingen kan benaderen en aanpakken.

Laura stelt open vragen op een manier waardoor je aan het denken wordt gezet over je huidige manier van denken en benaderen van bepaalde situaties. De sessies waren altijd fijn en voelde vertrouwd, ook door het gebruik van voorbeelden zorgde Laura voor perspectief in hoe ik dingen kan benaderen en aanpakken.

Sanne Kaandorp

Sanne Kaandorp

Veel bevestiging en hier en daar een eye-opener op hoe ik dingen aanvlieg in mijn leven. Zowel op werk als privé. Heel fijn om daar -zonder oordeel- met iemand van buiten je vaste kring naar te kijken.

Vooraf had ik stiekem de verwachting dat ik na mijn coaching zou weglopen met een kant en klaar actieplan. De doener in mij wilde gelijk aan de slag.
 
Maar een groot deel van de verandering kwam pas nadat ik de sessies met Laura had afgerond. En me veel bewuster kon richten op wat ik wilde bereiken en mijn wensen bij mijn manager uitsprak. 
 
Ik had de helderheid, de handvatten én dat duwtje in de rug gekregen. Waardoor ik nu de gewenste stappen heb gemaakt in mijn carrière. 
 
Daarnaast veel bevestiging en hier en daar een eye opener op hoe ik dingen aanvlieg in mijn leven. Zowel op werk als privé. Heel fijn om daar -zonder oordeel- met iemand van buiten je vaste kring naar te kijken.
 
Ook na mijn coaching traject kon ik Laura nog bereiken voor vragen of terugkoppeling. Dat voelde heel prettig! Omdat het proces ook ná je coaching nog voort zet. Ik kan me dan ook zeker voorstellen dat ik in de toekomst graag weer bij Laura aan klop voor een vervolg.
foto Anneloes

Anneloes Duine

Laura heeft mij doen inzien dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen

Ik ben bij Laura terecht gekomen omdat ik voor mijn werk als projectmanager met name veel werk met een team van vrijwilligers en ik hierin mezelf wilde ontwikkelen om meer van de krachten van eenieder gebruik te maken. Het was een leerzaam traject, waarbij ik veel over mezelf te weten ben gekomen en waar Laura mij heeft doen inzien dat ik nog meer op mijn eigen intuïtie mag vertrouwen. Mede door dit traject is het leiden van het team mij makkelijker afgegaan en zijn we meer als team met elkaar opgetrokken. Laura is erg prettig in de omgang, bereid haar sessies goed voor en is er ook voor mij geweest tussen de sessies door. Iets wat ik nodig had en wat ik erg waardeer.

foto, jose

Jose van Laarhoven

Laura is in de gespreksvoering erg prettig. Ze gaf me ruimte en tijd om na te denken en uit te leggen. Daarnaast vraagt ze door wat maakt dat er diepgang komt in het gesprek.

Laura is in de gespreksvoering erg prettig. Ze gaf me ruimte en tijd om na te denken en uit te leggen. Daarnaast vraagt ze door wat maakt dat er diepgang komt in het gesprek. Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de sessies en het hielp om open te zijn en te kunnen reflecteren op mijzelf. De kleurentool van Insights Discovery heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik handel in verschillende situaties. Laura heeft mij geholpen om concrete voorbeelden voor mij te nemen zodat ik het ook in de toekomst ga herkennen zodra het voorkomt. Wat mij daarnaast ontzettend veel heeft gebracht is de koppeling naar mijn eigen gedrag en hoe dit kan worden geïnterpreteerd door iemand anders. Hierdoor heb ik echt geleerd hoe ik kan reflecteren op mijn eigen handelen.

Rik Wijnker

Rik Wijnker

Ik ben heel blij en dankbaar voor de tijd en energie die Laura heeft geïnvesteerd in mijn coaching. Je kan alles met haar delen, ze heeft een hele positieve energie, Laura geeft je inzicht in jezelf en anderen.

Ik begon te twijfelen toen ik de kans kreeg om manager te worden van de afdeling meetings & events bij mijn huidige werkgever. Gezien dit aan de start van de corona tijd was hoefde ik de knoop niet meteen door te hakken, de management positie werd voorlopig toch niet opgevuld. Nadat ik anderhalf jaar vervangend leidinggevende was geweest lukte het me nog steeds niet een beslissing te maken. Dit deelde ik met een vriendin en zij gaf als suggestie om contact op te nemen met Laura. Tijdens het kennismakingsgesprek met Laura was er meteen een klik dus daarmee werd het coaching traject gestart. Door het Insights Discovery profiel, een op maat gemaakt werkboek met leuke oefeningen, fijne gesprekken en vragen die je aan het denken zetten, kreeg ik meer inzicht in mijn persoon, mijn eigenschappen, mijn sterke kanten en mijn valkuilen. Uiteindelijk kwam ik hierdoor tot de realisatie welke beslissing ik wilde nemen, waar ik mij het beste bij voel en daar sta ik nu ook helemaal achter.
Ik ben heel blij en dankbaar voor de tijd en energie die Laura heeft geïnvesteerd in mijn coaching. Je kan alles met haar delen, ze heeft een hele positieve energie, Laura geeft je inzicht in jezelf en anderen. Uiteindelijk komt het uit jezelf, alleen Laura weet het naar boven te halen en het overzichtelijk te maken. Ik zou iedereen deze ervaring aanraden en gunnen, je komt er altijd uit met veel waardevolle inzichten.

Jopke Kokshoorn

Jopke Kokshoorn

Ik kijk met een goed gevoel terug op het coach traject en de manier waarop Laura mij benaderde.

Tijdens de coach sessies heerste een rustige en ongedwongen sfeer, Laura liet mij het tempo bepalen en regelmatig stiltes vallen waardoor ik aan het denken werd gezet. Ik kijk met een goed gevoel terug op het coach traject en de manier waarop Laura mij benaderde.

Roy Rowinkel

Roy Rowinkel

Scroll naar boven