Wordt een Rock Solid Team

Werken aan wat er echt toe doet om zo een Rock Solid fundament neer te zetten waar niemand omheen kan en waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Getting the job done

Als team zijn jullie enthousiast, gedreven en vooral heel erg druk. Er zit energie in en jullie doen je werk, afzonderlijk van elkaar, uitstekend. Het is niet altijd makkelijk de tijd te vinden om goed af te stemmen. Jullie zitten vooral in de actie modus waardoor je behoorlijk langs elkaar heen leeft. Hoe zou het zijn wanneer jullie elkaar veel meer aanvullen en versterken? Maar waar te beginnen?

Jullie zijn:

lauradeharder.teamcoaching

Hoe zou het zijn als

"Wherever you are, be all there"

Jim Elliot

Wat mag je van ons verwachten?

In deze training van een halve dag creëren we meer onderling begrip, bouwen we aan het vertrouwen en scheppen we heldere onderlinge verwachtingen. Met deze handvatten kunnen jullie in de dagelijkse praktijk aan de slag om van het team een Rock Solid geheel te maken.

Vertrouwen als basis

Onderling vertrouwen en veiligheid is de basis van een succesvol team. In deze halve dag ligt daarom de focus op het creëren van onderling vertrouwen en openheid. Dit doen we door theorie af te wisselen met (groeps)opdrachten, oefeningen en open en eerlijke gesprekken. We maken gebruik van het gedachtengoed van Lencioni en zijn fan van de methodes die Socrates graag gebruikte om zuiver te kunnen luisteren.

Wanneer deze basis is gelegd staan jullie op een stevig fundament als team. Vanuit hier kan er verder gebouwd worden met meer werkplezier en kneiter goede resultaten als gevolg.

lauradeharder.insights.profiel

Referenties

Jopke Kokshoorn

Ik begon te twijfelen toen ik de kans kreeg om manager te worden van de afdeling meetings & events bij mijn huidige werkgever. Gezien dit aan de start van de corona tijd was hoefde ik de knoop niet meteen door te hakken, de management positie werd voorlopig toch niet opgevuld. Nadat ik anderhalf jaar vervangend leidinggevende was geweest lukte het me nog steeds niet een beslissing te maken. Dit deelde ik met een vriendin en zij gaf als suggestie om contact op te nemen met Laura. Tijdens het kennismakingsgesprek met Laura was er meteen een klik dus daarmee werd het coaching traject gestart. Door het Insights Discovery profiel, een op maat gemaakt werkboek met leuke oefeningen, fijne gesprekken en vragen die je aan het denken zetten, kreeg ik meer inzicht in mijn persoon, mijn eigenschappen, mijn sterke kanten en mijn valkuilen. Uiteindelijk kwam ik hierdoor tot de realisatie welke beslissing ik wilde nemen, waar ik mij het beste bij voel en daar sta ik nu ook helemaal achter.
Ik ben heel blij en dankbaar voor de tijd en energie die Laura heeft geïnvesteerd in mijn coaching. Je kan alles met haar delen, ze heeft een hele positieve energie, Laura geeft je inzicht in jezelf en anderen. Uiteindelijk komt het uit jezelf, alleen Laura weet het naar boven te halen en het overzichtelijk te maken. Ik zou iedereen deze ervaring aanraden en gunnen, je komt er altijd uit met veel waardevolle inzichten.

Jopke Kokshoorn

Katja Both

Laura is heel professioneel en is heel goed in je uitdagen om verder en dieper na te denken. Ze kan goed luisteren en heeft het talent om door te vragen. Ze durft vragen te stellen die anderen misschien niet durven stellen waarmee ze je zelf na laat denken en tegelijkertijd inzichten geeft. Laura is betrokken en heeft een enorme drive om jouw drive naar boven te halen. Dat doet ze zonder oordelen en op een open manier waarmee ze je helpt dicht bij jezelf te blijven. Daarbij neemt ze de tijd voor je en kun je haar altijd alles vragen. Ik raad een traject bij Laura aan als je voelt dat je klaar bent voor verandering maar niet weet hoe je het aan moet pakken!

Katja Both

Sanne Kaandorp

Laura stelt open vragen op een manier waardoor je aan het denken wordt gezet over je huidige manier van denken en benaderen van bepaalde situaties. De sessies waren altijd fijn en voelde vertrouwd, ook door het gebruik van voorbeelden zorgde Laura voor perspectief in hoe ik dingen kan benaderen en aanpakken.

Sanne Kaandorp

Kennismaken?

Vrijblijvend een kennismaking inplannen om te kijken of dit iets voor je is? Neem contact op!

Scroll naar boven