Podcast

Wat kwetsbaar zijn je kan opleveren

21 mei 2022

Als manager heb je een voorbeeldfunctie. Daadkracht, doorzettingsvermogen, enthousiasme en heldere communicatie zijn eigenschappen die goed van pas komen in jouw rol. En we vergeten te vaak kwetsbaarheid. In mijn coaching en trainingen zie en hoor ik veel managers en teams. De sterkste personen zijn de mensen die fouten durven maken, durven te vragen ondanks dat ze twijfelen, actie ondernemen ondanks de risico’s die er aan vast zitten. In deze podcast heb ik het over wat kwetsbaarheid jou als leidinggevende en jouw team je kan opleveren.

Deel hem!

Vond je deze podcast interessant?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
laura de harder

Over Laura de Harder

Ik ben Laura de Harder, mindset coach en trainer voor managers en teams in evenementen, leisure en hospitality. Met een positieve en enthousiaste benadering werk ik met jou samen aan een sterke mindset. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsgierigheid en het koppelen van mijn ervaring en kennis aan jouw situatie. Vanuit oprecht contact, prikkel ik en daag ik jou uit om het beste uit jezelf en elkaar te halen. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven